Isnin, 18 Mac 2013

PELUANG PERNIAGAAN ECOSWAY FARMASI FRANCAIS



Sejak mama aktif dalam bidang perniagaan ni..dah jarang nak update blgo personal mama ni..hehe

dan hari mama nak update tentang biz yang mama baru join ni..

cita2 mama nak dapat kedai tu tetap xpadam..walaupun b4 ni kedai yang dibuka dengan modal sepenuhnya oleh mama & family xmenjadi. but ianya tak menghalang untuk mama menceburi bidang perniagaan ni.. walaupun ramai orang tak percaya dengan peniagaan dan beranggapan perniagaan ni merugikan tapi mama tetap percaya dengan 9/10 punca rezeki adalah dari perniagaan.

Now berbalik pada tajuk entry ni..

Alhamdulillah semakin hari mama join biz ni makin best lak rasa..bersemangat nak share dengan orang lain.. sebab peluang ni syarikat cosway baru nak open kat kaum melayu secara besar-besaran.. b4 ni ramai owner kedai ecosway dari kaum china.. so rugi xgrab peluang ni..

kalau nak tau tentang biz no boleh baca dekat blog ni

http://ecoswayfarmasimalaysia.blogspot.com/

mama akan update dekat situ tentang biz ni..

owh dalam group biz ni mentor mama serina ank chef wan

kurusnye mama @4m pegnant

next month kedai dia dah siap..but now income dia dah 30k..banyak nak kena belajar coz objektif mama nak dapatkan kedai ecosway farmasi tu gak..

untuk biz ni memang xda pangkat2..

bila kita register terus jadi bussines owner.. & kemuncaknya untuk dapatkan kedai, dan income kita tiada had..

hope mama berjaya la..

macam2 ada

penyokong setia mama..thanks safiya & papa..love u all


if ada yg berminat boleh sms/call : 0123444967 (sara)

2 ulasan:

  1. mama fiya sgt rajin.....kagum nyer....

    BalasPadam
  2. AMPH : dah minat sanggup je ;)hehe

    BalasPadam

DESTINASI CINTA MAMA

PERMATA HATI MAMA

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers