Selasa, 1 Mac 2011

CORETAN PEMBUKAAN

Assalamualaikum


Salam perkenalan dan salam pembukaan..
hmm sebenarnya ni blog saya yang 1st dulu kot..coz kalau tengok kat profile since November 2008.. patutnya dah beratus kot entry kat blog ni..
alih2 coretan pembukaan lak..lupakan cerita lama, kita buka cerita baru..

owh sebenarnye selepas blog ni saya ada blog lain tapi dah close gak..
namanya 'coretansara' ikut kan hati memang suka nama blog tu..
tapi lepas je kahwin mebuak-buak lak nak buka blog baru..or sebab ngidam?..hehe
di coretansara saya mengunakan nama sendiri sebagai kata ganti nama iaitu sara..tapi dekat blog ni rasanya biarlah guna 'SAYA' walaupun hakikatnya bila bercakap dengan orang lebih suka guna nama sendiri..(budget cam best sangat je nama dia kan..huhu) harus la best..anak no.13 (hidup) bukan senang arwah ayah n mak nak bagi nama..hehe

sebagai coretan pembukaan, hajat hati buka blog ni untuk menceritakan detik2 bergelar seorang isteri dan insyaAllah bakal melalui detik2 bergelar seorang emak pula..sekarang dah 13 minggu mudah-mudahan saya selamat melahirkan baby nanti..

saya umpamakan kehidupan bagaikan dari satu destinasi ke satu destinasi dan akhir sekali tentula di akhirat sana..tapi yang boleh dikongsikan tentulah yang di dunia sahaja..apabila nafas terhenti jari pun akan turut terhenti..semoga di destinasi sana kita ditempatkan di syuga..Amin..

ok la stop disini dulu ea..

mutiara kata : jadilah seperti lilin yang menerangi orang lain,tapi jangan jadi seperti duri yang menyakiti orang lain (dapat kata-kata ni dari rancangan SITI)

6 ulasan:

  1. insyallah akan dipermudahkan =) take care ya =))

    BalasPadam
  2. congrats =) tuk kedua-duanya..isteri dan ibu.moga perjalanan sentiasa dimudahkan

    BalasPadam
  3. ashra : tq ea..insyaAllah..Amin

    BalasPadam
  4. sara, patut la tak jumpa.. tutup rupanya :)

    BalasPadam
  5. maryam : hehe..la xsangka lak da org cari..sorry ek xbagi tau..

    BalasPadam

DESTINASI CINTA MAMA

PERMATA HATI MAMA

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers