Jumaat, 8 Julai 2011

Clothes box..KAT MANA NAK BELI


Selain ikea kat mana ek ada jual box macam gambar kat bawah ni..kalau kat ikea harga RM55..saiz :
Width: 42 cm
Depth: 56 cm
Height: 30 cm
ok x ek untuk letak baju baby.
purpose: supaya mudah nak angkut bawa balik kg masa tempoh berpantang nanti.. kalau guna beg sampai kg nnt kena susun balik kat almari..kalau biar dalam beg baju je, mau ada aktiviti cari gali..hakhak..

kalau ikut plan mak aji esah.. dua minggu pantang kat kg,  pastu baru balik umah mertua, lepas tu plak baru le balik umah sewa kita orang..hehe
kalau pantang kat umah mertua biliknye kat atas..jenuh plak nak turun naik..

kenapa tak pakai bakul je...(sendiri bagi soalan sendiri jawab ek..hakhak).. sebabnye bakul berlubang2 & tak bertutup..kg dah le jauh..kalau bertutup xle risau takut baju kena habuk or apa2 kan..kat kg plak tanah jenis cam pasir laut..
(tiba2 teringat masa kecik2 baju saya letak dalam bakul 4segi warna biru..saya rasa bakul tu dari saya baby sampai saya sekolah rendah kot..)..adik beradik ramai pakai bakul aja la..

tapi kalau pakai box yang plastik tu pun ok gak ek..hmm tapi berkenan kat box macam kat atas tu la..hehe (ni nak beli ikut keperluan or kehendak ni)

ok la selamat hari jumaat semua ;)


8 ulasan:

  1. kat mydin, atau giant ada, tp saya beli kt mydin mall trengganu, lebih kurang yg ni la, tp sy beli yg kecik. sy beli murah je, tp lupa dh bpe hrganya. try la tgk2 kt mydin / giant. :)

    BalasPadam
  2. box n sebijikkkkk macam ni kak
    kaler pon sameeeeeeee :)
    tapi xde cover la
    hehehe


    n beli dekat JJ
    cuba akak try p sana
    yang ade cover pon ada, tapi n xamek
    sebab mmg nak yg xde cover :P

    BalasPadam
  3. kt manjaku pn ade dear..ley try p tgok tp p la time sale mrah ckit..byk tmpt ade kedai buku de gk xsilap.. ;)

    BalasPadam
  4. nadiah : hari tu g tgk giant kat rumah cam xda je.. klau kat mydin murah leh la terjah sana.. thanks ea

    n : citarasa kita lebih kurang sama la ea..hehe
    ok gak JJ hope skang JJ da buat mega sale la.. mesti murah kan..

    kuks : ala..time sale dah lepas la ;(

    BalasPadam
  5. hahahha tau xpe kak
    n perasan gak citerasa kita macam sama je
    hehehe


    try la ke JJ
    if ada sales, murah gak la
    buleh shopping box sakannnn eh
    hehehe

    BalasPadam
  6. mm..btul tu yun pasan kat jusco and giant,mmg kemas kalau letak baju baby.. =)

    BalasPadam
  7. RM1/pcs strip ujian ovulation OPK (kesuburan)/pregnancy UPT (kehamilan).


    blogshop: http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com

    sms: 0122429082 (puan nor)
    email: lovidoobidoo@gmail.com

    BalasPadam
  8. sy ada jual bakul berpenutup dari tali bercorak yg cantik lg menarik.. interested watsapp me 0136769951

    BalasPadam

DESTINASI CINTA MAMA

PERMATA HATI MAMA

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers