Selasa, 3 Januari 2012

2011 SUDAH BERLALU, KINI 2012 SEDANG DI TEMPUH



Tajuk entry cam apa je kan..hakhak.. nak jugak kepoh kt blog tahun baru ni..


2011..memori paling manis sekali dapat cahaya mata/hati/jantung..sampai sekarang asyik fikir je lagi camne la baby boleh lahir..hehe


2012..macam2 azam yang difikirkan..tapi mama taknak cakap azam la..tp target yang mama nak capai pada tahun 2012 ni..

1. hope anak mama still BF dengan mama..
2. mama nak breastpump medela freestyle..insyaAllah bulan dua ni dapat..
3.beg stylo mama..(sbb beg tu kaler pink)..haha
4. nak saving duit utk beli rumah tahun 2013..insyaAllah..
5. kalau boleh nak macam2 lg tapi tak mau tamak la kang satu pun tak dapat..hihi

Alhamdulillah pembukaan tahun baru dah dapat surat kenaikan gaji pagi tadi..syukur..




2 ulasan:

  1. wawawa~ surat kenaikan gaji tu la part yg paling best di permulaan tahun. hehe

    BalasPadam

DESTINASI CINTA MAMA

PERMATA HATI MAMA

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers