Khamis, 21 Februari 2013

SAFIYA MENGAJI VERSI BAHASA SENDIRI



Ini 1st time mama upload video kat blog.. gambar pun xle clear sangat..guna hp comel mama je..

safiya xpandai mengaji umur pun lagi baru 1y5m.. bila ajar alif baa ta, huruf ta je dia sebut..tapi Alhamdulillah safiya menunjukan minat..tiap kali mama mengaji safiya mesti nak follow sama..walaupun sekejap je lepas tu main je lebih..tapi dah buat mama bangga..

.xpe la safiya mudah2an bila besar nanti safiya seorang qariah & boleh hafaz semua ayat Al-quran

safiya mengaji versi bahasa sendiri
video

Nota jari : hope tidak ada yg menyebarkan video ni tanpa kebenaran dari mama safiya.. tq (langkah2 keselamatan takut nnt org salah faham plak)

2 ulasan:

  1. Eh..saya tak dapat tgk la..takder link..sob sob..nape eh..nak tgk safiyaa..

    BalasPadam
  2. ashra : alamak sy pun xtau camne..coz saya boleh je tgk. awak tgk guna google chrome x?

    BalasPadam

DESTINASI CINTA MAMA

PERMATA HATI MAMA

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers