Khamis, 23 Jun 2011

DAH REGISTER BF & ANTENATAL KELAS




Alhamdulillah saya dah register kelas BF & ANTENATAL
saya cuba lakukan yang terbaik yang lain-lain saya serah pada Allah..
kelas BF ni saya nak pergi sangat2 coz sekarang dah ada macam2 cara untuk ibu2 yang bekerja boleh terus BF kan baby..nak belajar cara simpan EBM,cara nak perah susu & dll lagi.. hope saya berjaya la nanti..insyaAllah lepas pergi kelas nanti saya share ilmu yang saya dapat kat blog ni..
untuk antenatal plak...MIL yang suggest.. beliau lah orang pertama yang suruh saya pergi kelas ni.. dia kata nanti boleh belajar macam mana nak bersihkan botol susu baby & penjagaan baby dll.. lagi satu supaya en.s pun tahu apa yang perlu dia lakukan ketika saat nak bersalin & saat2 seterusnya..hehe


so untuk kelas BF saya pilih date 10.7.11
detail tentang kelas ni boleh tengok kat entry ni : jom-pergi-breastfeeding-preparation


kalau nak tgk date lain boleh klik link ni : susuibu

kelas ni boleh register online & pembayaran pun boleh buat secara online


untuk kelas antenatal plak saya pilih date 30.7.11 di KPJ selangor.. saya nak pergi KPJ kajang tapi date yang ada tu tak ngam plak..mymom nak datang..


date 9.7.11 dah full booking..so terpaksa la pilih 30.7.11 dah nak dekat puasa kan..xpe la yang penting dapat menimba ilmu..

kalau nak booking kelas antenatal ni perlu call no yang diberi coz xda register online.. pembayaran lak perlu buat selewat2nya 1week b4 kelas dan pembayaran perlu dibuat di hospital ni.

~ni lak kat hospital kajang~
harga RM50/couple ni untuk patient KPJ Kajang..untuk  patient luar harga RM100/couple
kredit : az-ila blog


untuk contact no. & detail kpj kajang boleh kilik sini


jom kita pergi ramai..


untuk en.s terima kasih banyak coz support kedua2 aktiviti ni.. hope kita sama2 dapat belajar nanti.. tq n luv u ;)



taksabar nak tunggu breastpump sampai..hehe

2 ulasan:

  1. akak, nanti share dekat blog ni eh
    buleh N timba ilmu utk persiapan masa depan
    ihikkk ihikkkk :D

    BalasPadam

DESTINASI CINTA MAMA

PERMATA HATI MAMA

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers