Jumaat, 1 Julai 2011

ADUYAIIIII & SUSPEN




hakhak..ini entry semalam tapi xtau nape semalam xleh nak publish..bila klik publish keluar error lak..
alang2 dah ada kat draft..publishkan je la..

aduyaiiiiiiii sepatutnya hari ni last day ganti puasa.. tiba2 en.s kejut dah 6.30am.. kenapa alarm hp xberbunyiiiii pagi tadi???? or alarm berbunyi tapi telinga ni buat2 tak dengar plak..huhhhh..

cite suspen lak..
ada someone call opis minta full name & no. ic..blurr & tekujat gak la.. tapi main bagi je apa yang someone tu minta..coz fikir mesti orang HR yang mintak ni..(tapi dah 7thn kerja takkan dia orang xtau plak..)..musykil gak.. nak kata orang luar..jarang la plak bagi no.opis if isi apa2 form..nak kata ada claim apa2 pun xda gak.. bila tanya..katanya nak bagi CEK..wahh lagi laju bagi.. tapi bila tanya cek untuk apa..katanya 'tunggu la dapat nnt'..lagi la suspen.. hope betul2 la murah rezeki..Amin

3 ulasan:

  1. wahh..rejeki tu..hehe =)

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah..
    ni namanya rezeki baby ni kak, hehehe :)

    btw akak kje sapura mana?
    hiksss keciknya dunia ni
    makin dekat eh kita ni :)

    BalasPadam
  3. ash : Alhamdulillah..hope memang rezeki la...

    n : under sapura industrial..2 la rasa xsabar lak nak jumpa n..hehe

    BalasPadam

DESTINASI CINTA MAMA

PERMATA HATI MAMA

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers