Selasa, 5 Julai 2011

EH KENAPA MASIH DI DALAM? & dotdot



Pagi selasa yang wakakak..

biasanya time nak pergi kerja en.s akan buka pintu pagar (sebab dia siap dulu..hehe).. saya kan perempuan lembab..hakhak..nak bangun tido pun lembab..nasib baik skang tengah pregnant..en.s boleh ampunkan kot..kali pertama kejut confirm tido balik..hehe

Pagi ni macam biasa saya perlu tutup & kunci pintu pagar..
sekali 'eh kenapa aku masih didalam, patutnya aku diluar'..bila dah perasan tu terus gelak sorang2..haha.. dalam hati kata 'kenapa aku sengal pagi2 ni?'..nasib baik siap awal kalau tak mesti sampai opis lambat..dah le susah nak buka balik mangga pagar tu..

pagi2 suka sengal..kehkeh..
ada satu hari tu..hari sabtu..so kita orang memang xkeje la sabtu & ahad.. tiba2 saya boleh kejutkan en.s suruh bangun siap2 g kerja.. pastu siap cakap dah lambat ni nak g kerja..hakhak..tekujat jap en.s..
pastu en.s kata 'bila hari kerja susah nak bangun,time cuti senang plak bangun'..sambil gelak2..nasib baik baby xkeluar lagi..kalau x mesti baby pun gelakan sama..hehe..

sejak dua menjak ni plak (bukan ke memang sejak dari dulu ke?)...lepas kunci pagar mesti lupa nak kunci kereta.. time nak pergi kerja baru perasan..(en.s perlu asingkan kunci rumah n kereta rasanya)..dah le kereta tu parking kat luar pagar rumah..(sian pakwe i asyik duk luar pagar je..pastu dah lama xdrive pakwe..) pakwe jangan merajuk ea..parking kat dalam muat satu kete je.. pastu pakwe sangat menjimatkan..en.s suka bawa sebab opis dia jauh sangat.. sian kan en.s kena drive jauh2..makwe duduk sebelah je..hehe
maybe nanti bila makwe masuk kelas semula..makwe kena drive sendiri kot..
(bila dah start kelas semula..mesti tengah malam baru jumpa baby..huaaaa..boleh ke en.s jaga baby sorang2 ek..kena berhati kental le nnt..kalau x camne study mama nak habis..boleh bikin dilema gak ni nanti)..

ok la stop kat sini cite sengal saya di hari raya selasa..hehe

6 ulasan:

  1. hehe =p
    ibu mengandung mmg cepat lupa..
    samalah saya, (err tak ngandung pun pelupa..keke)

    BalasPadam
  2. wat lawak la ko ni..hukhuk

    BalasPadam
  3. ash : maybe kot sbb bnyk berangan nak beli brg2 baby kot

    kuks : hehe..

    BalasPadam
  4. hai mommy-to-be i follow u..;)

    BalasPadam
  5. jihan : tq singgah blog saya..nnt saya singgh blog awk ea..

    BalasPadam
  6. kelakar la akak ni
    terkekek2 n gelak
    tengah taip ni pon duk sengih2
    hahahaa

    *tengah bayangkan keadaan akak utk pagi esok (pagi rabu) Adakah ianya terjadi lagi? HAHAHA

    BalasPadam

DESTINASI CINTA MAMA

PERMATA HATI MAMA

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers